dimecres, 19 de desembre del 2007

CURRíCULUM DE LA CORAL SARRIÀ

Va néixer l’any 1983 en el si de l’ Associació de Veïns, per iniciativa d’en Frederic Pellicer, i es va anar consolidant sota la direcció de Joan Rodà, Antoni Guinjoan i Edmon Elgström.

Deu anys després es va desvincular de l’ Associació de Veïns per emprendre una nova etapa amb el suport del Consell de Districte de Sarrià de l’ Ajuntament de Barcelona, amb la direcció de Víctor Frigola i assajant en els locals de la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià. La coral ha comptat amb la col•laboració al piano de la Núria Juanet, primer, de la Mercè Viña, més tard, i actualment amb la d’en Ramon Beltran.

El repertori és format per obres del Renaixement, del Barroc, del Classicisme, del Romanticisme, del segle XX, populars catalanes i d’ arreu del món, espirituals negres, nadales, sardanes i cors d’ òpera. Les activitats fonamentals són: els concerts de Nadal, misses de casaments, concerts de Primavera, Festes Majors, intercanvis amb altres corals, aplecs i trobades i, també, la col•laboració anual amb el Rosari Pastoril de la Parròquia de Sant Vicenç de Sarrià.

Inaugurada la Casa Orlandai, el 13 d’abril de 2007, i com a entitat fundadora d’aquest nou projecte cultural, la Coral Sarrià ha traslladat els seus assaigs a aquest equipament.